peterssonemelie

Alla inlägg den 22 februari 2013

Av Emelie - 22 februari 2013 18:59

Kommer bli en väldigt osocial helg med endast jobb och sömn, nåde den som råkar ringa mig denna helgen och väcker mig när jag väl somnat, jag som har väldigt svårt att somna innan 23, oavsett hur trött jag är. Så alla telefon samtal efter 20.00 undanbedes, börjar ju 04.30 på morgon!


Packat ihop alla saker nu så snart åker jag ut till lägenheten på jobbet, och där är jag till Söndag kväll. Utan internet och tv, thank good för min dator ;) men nu fucka ju Utorrent ur lagom till att Piratebay å TF funkar igen, så där sket sig mina nedladdningsförsök av ytterligare en säsong gossip! Well well, hoppas ni alla får en bra helg så hörs vi väl !


XoXo

Av Emelie - 22 februari 2013 12:04

Alla har vi dom, de där sakerna som vi inte klarar oss utan, fast det kan tyckas att vi kanske skulle göra ibland.


Mina laster - Kaffe, jaa jag är en riktig kaffe kärring - så har vi cigaretterna, den mindre nyttiga lasten men när mitt mindre bra humör slår till så är jag tacksam för att ha en cigarett till hands - godis och sötsaker, speciellt där choklad och jordnötter kombineras, eller mint och choklad, det är ju så att de kn*llar i mun - musik, så fort jag får chansen att sätta lurarna i öronen så sätts de in, när jag ska gå någonstans, när jag spolar efter mjölket på jobbet osv, mp3´n har jag med mig vart jag än går och i den spelas musik efter humör - humor, jag gillar humor som är vass och som för "fina" människor kan tyckas stötande, gillar komikerna i parlamentet, Mia och Klara så garvar jag ihjäl mig av Hem till Midgård - galenskaper, älskar att göra saker som får folk att undra "va fan sysslar människan med" men som kombineras med ett gapskratt och i galenskaperna får väl de spontana sakerna ingå också.


I lasterna skulle också mina vänner och familj kunna ingå, men samtidigt inte, för jag anser dom inte vara några laster, snarare ett livslångt beroende och något jag absolut inte klarar mig utan. Det är ni som lyfter mig, det är ni som påminner mig om vilken tur jag har som har er vid min sida, och det är ni som bevisar att jag duger och är bra som jag är. Jag skrev i min gamla blogg "att jag skulle begrava den där jävla toppentjejen som alla påstår att jag är", men så har jag funderat - jag behöver inte begrava henne, jag kan njuta av att vara en fruktansvärt bra människa och fortsätta vara stolt över den jag är och låta människor som inte förtjänar henne att inte få dra nytta av henne.


Så har vi en av mina trognaste vänner, den som följer mig vart jag än går när han har möjlighet till det, han ser aldrig ner på mig, dömmer inte och genom att gnida sitt huvud mot min kind när jag har honom i min famn så vet jag att han älskar mig, hans namn är Rambo, han är en 6 årig hankatt som jag nu delat livet med i 1.5 år, och livet skulle inte vara detsamma utan honom <3


 


Mannen i mitt liv <3



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards