peterssonemelie

Alla inlägg den 8 augusti 2013

Av Emelie - 8 augusti 2013 15:08

Och folk klagar direkt! Men inte jag, vi behöver vatten nu. Och med tanke på vilken suverän simmar vi haft så kan man inte klaga över att det regnar EN dag :) dessutom kördes det bajs här igår för att öka tillväxten till 3e skörden, så regn nu va klockrent!

Provmjökningen är över för denna gången och damerna har skött sig så bra, den enda som försökt snika till sig mys genom alla slangar och provrör vart 304, men vi diskuterade saken sen kom vi överens om att vi skulle gosa ikväll istället. Sinekorna ska tömmas ikväll för att sedan behandlas så kören kan få komma ut nån gång :p

Jag klagar inte över detta väder i allafall, de 3.5 timmes vila som blev efter morgonpasset kunde jag sova med gott samvete. Några som inte tig regnet med samma lugn vart kossorna imorses vid utmarsch, de stod länge och tittade efter mig vid grinden till hagen och väntade nog på att jag skulle komma tillbaka med ett hånskratt och öppna igen så de åter fick komma in, varför va ute där de knappt finns nåt å äta när de finns mat och vatten inne?

Dags för lite middag innan efterm. passet :)

[Bild]

Ovido - Quiz & Flashcards