peterssonemelie

Alla inlägg den 10 augusti 2013

Av Emelie - 10 augusti 2013 14:22

Det är tydligen lördag idag, har noll koll på dagarna när jag jobbar :p blev änna paff, för nu är det ju inte långt kvar till Torsdag, då nalkas det ju ledigt tom ons morgon ! Tummen upp på de.

Kraftfodervagnen är nu installerad och körs! Härligt att slippa skottkärrorna. Ett knapptryck och den sköter sig själv, under andra givorna då vill säga ;) igår så ville den inte alls sammarbeta med mig. Så en å annan lektion till om den behövs för att jag ska slippa krångla med den ytterligare en timme igen..

Och mitt stackars öga de kämpar på, det har nu gått från att vara jätte rött till ljusrosa och det skaver inget nu å har slutat rinna :D men jag får va utan lins på de ögat tills vidare, ska beställa ett par glasögon så mina ovårdade ögon får läka lite. Trodde inte det skulle gå så här bra med endast en lins. Men befrar att ja kanske måste ta ut den andra linsen också då Vageln på andra ögat växer och gör jätte ont. Det är ingen tur vecka detta direkt :/

Som tur är sköter sig kossorna exemplariskt och ikväll är nog 584 (kvigan som kalvade senast) snällare då hon slipper grimman å sprutas :)

Sätta el fårnät runt en vall står på schemat idag, så kanske en del av fåren går med på att stanna inne i den hagen ett par dar. Imorses hitta jag ett helt gäng som götta sig på det stora foderbordet inne i lagårn :p och vädergudarna har fixat spöregn åt oss, hagfixar dagen till ära ;)

Ovido - Quiz & Flashcards