peterssonemelie

Alla inlägg under december 2013

Av Emelie - 9 december 2013 23:37

Helgen är över, en ny kalv har de blitt på boarp . Fröken 535 fick komma hem från utgården och lilla goa 323 fick åka på "semester" till de andra semesterfirarna på utgården.

I Torsdags blev mamma åter inlagd, samma skit som sist hon låg inne, imflammation i ryggmärgen. Proverna och röntgen bilderna skickades till en spec i gbg, och han beslutade att mamma skulle transporteras dit för operation under fredag kvällen/natten. Pga dåligt väder fick de bli ambulans istället för helikopter som de va bestämt först. Hon opererades lör förm, ochnu håller jag alla tummar för att hon ska slippa fler sjukhusvistelser den kommande tiden..


Sovmorgonen idag var så himla behövlig, och jag har fått tummen ur att äntligen städat ordentligt här "hemma" idag.

Tänk om humöret jag hade de första timmarna idag kunde fått hålla i sig. Men kvällen har inte alls vart så där bra och flytande som jag hade hoppats. helvetes veckan är de ju också, men mensen brukar sällan påverka mitt humör som den gjort idag. Tre dar innan är jag inte å leka med, men sen går de bra.. Men ikväll, när de va sak efter sak som testade humöret så vart de nog, droppen var när den ena sträckaren gick sönder på upprullar fanskapet som verkar ha en omättad aptit på just sträckare.. Fick låta skiten rinna över, och att de kan va så gött å låta tårarna spruta efter att man fullständigt kokar är helt otroligt dumt egentligen..

Nu ber jag till högre makter att morgonen blir smärtfri och krångelfri! Men innan de är morgon ska man ju helst sova några timmar, för de krävs sömn. Vilket kroppen just nu inte har en tanke på att ge mig! Vart är den där jävla bluuuuund??

Av Emelie - 5 december 2013 15:25

Vissa dar vet jag varken ut eller in, blir osäker på mig själv å andra människors tycke om mig. Just nu är det en person som är prio ett, men ingen dag är ju den andra lik och det gör mig så jäkla osäker och rädd. Rädd att det ska falla tillbaka i gamla mönster, att det som är nu bara är tillfälligt.

Vet att man ska leva i nuet, ta en dag i taget.

Jag försöker och försöker, men ibland känns de som att jag inte räcker till överhuvudtaget! Ååååh, analytikerna och storgrubblaren är igång igen. Suck!

No metter what, u will still be the one and only !

Av Emelie - 4 december 2013 11:30

I'm feeling great, I'm feeling awsome:D You are the reason, you are amazing!

Helt otroligt vad lite solsken, en go karl, världens bästa jycke, bäste jobbet och sköna arbetsgivare kan göra för hälsan å humöret :)

Grädden på moset hade vart om inte ryggen hade valt att bråka med mig, men man kan ju inte få allt här i livet ;)

Sova, de kan hon damen.

Igår gjorde jag en av årstidernas höjdpunkt, knäck! Aldrig gjort de själv innan så misslyckandet stod för dörren. Men kung som jag är i köket så blev den succe :D och jag njuter av varje tugga..

Av Emelie - 4 december 2013 06:34

Alldeles för få timmars sömn i natt igen, anledningen är dock den bättre än föregående natt.

Får väl se hurpass smidigt morgonens mjölkpass går till väga, min rygg har återigen valt att fucka mitt liv!! Kommer ju i allafall ur sängen själv, än så länge. De som inte dödar härdar, säger de som vet.



Bilden kan få tala för sig själv!

Av Emelie - 3 december 2013 09:20

Skönt att vara tillbaka hos kossorna, och trots få timmars sömn så känner jag mig rätt på topp idag. Mjölket rullade på bra, då första mjölket efter ledigt brukar gå segt! Tar liksom en dag ungefär och komma in i rutiner :p men de satt som ett smäck! :) skönt att gå upp när de e mörkt och vara klar strax efter att de börjar ljusna ute. Skönt att lämna en lagård full med nöjda tjejer också, ska va tyst när man går från lagårn.

Nu sitter jag på trappen med en kopp kaffe å kikar på 5 glada hundar som leker för fullt :D

Av Emelie - 3 december 2013 00:00

P och Gucci tvär sover, inte ens mina "hostar-tills-jag-kvävs-och-spyr" attacker tycks väcka honom.. och jag då? John Blund har nog missat mig idag och strött all sand i P's ögon, jag som VERKLIGEN behöver mina timmars sömn, tack som fan Mr Blund :@

Har åstadkommit lite julkänsla idag, äntligen :)



Och tidigare under dagen roade en av vallhundarna sig själv, hur hon tänkte undrade vi också ;)


"Go natt!"

Av Emelie - 1 december 2013 19:48

Har vart kalas skönt med lite ledigt :) umgåtts med vänner och familj, handlat lite till julpysslet och julbakat lite :)

Kan vara några av de fulaste lussekatter jag skådat, men ack va goa di va :)

Blev en hel drös med smördegskakor också, de blev lika goda som de såg ut däremot :D

Min kära kusin gjorde även fudge. Vi skulle gjort knäck också, men tiden räckte inte riktigt till. Så de tänkte jag avsluta 1a advent med, om min tid räcker till. Prio ett när jag kommer hem är att få upp lite julsaker så det kan bli lite stämning i vår stöva också :)

Gjorde ett efterlängtat besök hos farfar och farmor idag, hjälpte farmor att sätta upp julgardiner i alla fönster, fikade, blev bjuden på mat och tog en liten skön promenad i skymningen!

Dessa dagar som denna, när de vart så förbannat fint väder ute så mår jag som bäst. Helt otroligt vad lite sol och blå himmel kan göra :) Tääänk om hela december finge va så här <3

Nu ska de bli fint å komma hem och ha en hel ledig dag på hemmaplan imorgon :)

Trevligt avslut på 1a advent på er.

Ovido - Quiz & Flashcards