peterssonemelie

Alla inlägg den 11 mars 2014

Av Emelie - 11 mars 2014 10:56

Det bästa som finns på morgonen när man går från lagårn är när det är nystrött hos kossorna, de har fått ny mat och alldeles tyst å lugnt i lagårn när man stänger å går.

Då kan man med gott samvete gå in och lägga sig under täcket en stund :)

Fick lite övernattningssällskap i natt, skönt med härligt umgänge :)

Det gick lugnt att mjölka imorses å Upprullaren skötte sig! Thank god.

En som har kalvat när jag vart ledig, en röd madame, 559. Vi har aldrig riktigt klickat, så var väl inget halleluja moment :p Menmen..

ett lamm till också :D det är desto roligare! De är så sjukt söta, jag har verkligen svårt att se mig mätt på dom :) detta lammet är lika pigg som den första, oturligt nog dog ju nr 2 :/ livet är inte alltid rättvist.

Nu ska jag passa på å umgås med min going innan hon ska åka sen <3 älskade vän, älskade kusin. Du är verkligen den bästa vän man kan få!


Av Emelie - 11 mars 2014 00:14

Efter ca 4 timmars bilresa, med ett kort stop. Vi skulle egentligen åkt på förmiddagen. Men så ville både jag, B och S att vi skulle åka efter att J kommit hem från jobbet. Blev smidigare så också då vi fick lite mat i magen innan vi åkte.

Var med S och hämtade Zeb på dagis innan idag, var ju med dom där när han skolades in så det var ett kärt återseende. Utanför dagisets "galler" harvades de på en åker. Så jag antar, att nu är de vår?! :)

Efter dagis å hemma igen satt vi ute i över en timme i solen och bara va. Riktigt gött :)


Kommer bli segt att gå upp imorrn bitti. Får packa upp å greja med resten imorrn bitti efter kossorna. Gucci njuter nog mest av att vara hemma, hon har myst ner sig under täcket redan! Mys Mys mys <3

Ovido - Quiz & Flashcards