peterssonemelie

Direktlänk till inlägg 20 mars 2014

som en jävla yrhöna..

Av Emelie - 20 mars 2014 16:51

Jaa, som rubriken lyder. Sedan jag gick på ledigt å kom till Tidaholm har jag sprungit mellan mamma å stan som en yr höna känns de som.

-Vårdcentralen å hud "specialist" 13.30 Pratade om ringormen å hon kollade över allt, dvs halsen och hela hårbotten . Fick en salva med kortison i utskriven och ett schampo. Så nu hoppas jag bara, färdigbehandlad om ca 6 veckor, hurra! Äckliga ringorm :(

Hem å äta, fika lite å sen iväg igen.

- De där härliga cellprovet de tar på livmoderhalsen för att så tidigt som möjligt upptäcka livmoderhalscancer. Så nu är de bara att vänta i mellan 1 och 2 månader på svar. Det är ju definitivt inte de roligaste jag gjort, hatar att lägga mig i den där stolen å minns första gången med skräck. Men det är ju deras jobb, deras vardag.. så för dom är de ju som när jag mjölkar korna, hur jävla skevt de än låter. Och jag rekommenderar verkligen alla att göra provet om ni får en kallelse. Obehagligt vare, men nu är de gjort å behöver inte göras igen på 3 år. Yay!


Fram till stan igen, handla, möta moster å kusiner. Tillbaka till mamma igen och sen ska de bakas.

 
 
Ingen bild

Lisette

20 mars 2014 20:44

Jag var på cellprov häromdagen, fy fan hon fick avbryta för att det gjorde så ont, visade sig att hon kommit in lite fel. Mina ben stod rakt ut! Haha!

Emelie

21 mars 2014 18:52

Hahaha fyfan! Hon jag hade gjorde rätt, å de va grymt obehagligt :/ så jag är glad att hon inte gjorde fel, då hade hon kanske fått en kick i facet ;) haha. Med mitt humör också ;)

 
Ingen bild

Elin

21 mars 2014 05:38

Jag varit och tagit provet för ett litet tag sen och fick svar denna veckan att det va normalt. Wooho :P som du skrev gött att det är 3 år till nästa gång :)

Emelie

21 mars 2014 18:54

Oj, fick du svar så fort!? Gud va skönt. Jag är inte direkt orolig för provsvaret, men mormor å gamla mormor har haft livmoderhalscancer så lika bra att sköta undersökningarna :) trots obehaget :p killar vet inte vilken tur de har!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 4 maj 2014 15:52

Hedanefter kommer ni hitta mig på http://nattstad.se/peterssonemelie ...  ...

Av Emelie - 4 maj 2014 15:45

" Kod för att importera min blogg till Nattstad: 3844272048 " ...

Av Emelie - 4 maj 2014 14:44

Z och flasklammet Isa i torsdags när hon hämtade mig. Mina fina ...

Av Emelie - 4 maj 2014 12:59

Haha, så blev det ett sånt där uppehåll igen. Men va gör de tänker jag, den som väntar på nå gott :)   Nu när korna går ute så har jag fortsatt gå upp tidigare, eftersom man aldrig vet vad som händer när de ska gå in i lagårn. Vem eller vilka som...

Av Emelie - 28 april 2014 14:06

Känslan att få skriva ett inlägg från datorn är ju oslagbar, telefonens app är ju himla bra med telefonen och jag är inte rktigt kompisar då den stavar själv så fort den får chansen osv osv..   Jaaa, då har de vart ett uppehåll igen :p Men vet ni...

Ovido - Quiz & Flashcards